Din kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0,00 kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sök undertaksprodukt
Undertaksprodukter
Kundtjänst
                                
produkt

Focus Ds

Ljudabsorbenten eller akustikskivan Focus kant Ds är ett akustiktak med dolt bärverk, där enskilda plattor går lätt att demontera. Symmetrisk kantutformning på akustikskivan Focus kant Ds gör det enklare att montera och integrera belysning och ventilation. Undertaket får ett slätt utseende med ett diskret spår mellan plattorna.

Priset gäller per förpackning.

Akustikskivan (ljudabsorbenten eller undertaksplattan som den också kallas i vardagligt tal) har en kärna av glasull baserad på 3rd Technology med ytskiktet Akutex FT på den exponerade ytan. Akustikskivan Focus Ds baksida är belagd med glasfilt. Kanterna är målade.

Fördelar:
- Varje akustikskiva är demonterbar
- Akustikskivan Focus Ds har osynligt bärverk
- Akustikskivan Focus Ds underlättar montering och integration av belysning och ventilation
- Akustikskivan Focus Ds har ett slätt utseende 

Material:
Ytskikt: Akutex FT 
Kärna:  Glasull, 3rd Technology
Baksida: Glasfilt 

Tjocklek:
20 mm

Format (kvantitet per förpackning):
  600 x 600 x 20 mm (7,2 kvm/fp*)
1200 x 600 x 20 mm (7,2 kvm/fp*)

* Endast hela förpackningar levereras.

Kulör:
White frost 

Montageanvisning:
Akustikskivorna kan monteras på bland annat Ecophon Connect-bärverk som då får en vikt på ca 3 - 4 kg/m². Bärverket är tillverkat av galvaniserat stål. För att erhålla bästa prestanda och kvalitet på undertaket, använd Ecophon Connect bärverkssystem och tillbehör.

Brandsäkerhet: 
Ljudabsorbenternas kärna är testad och klassificerad som ej brännbar enligt EN ISO 1182.

Leverantör
Ecophon 

Det finns inga kommentarer till den här produkten. Bli den första att lämna en kommentar!

Skriv en ny kommentar

Lager:
Art.nr:
Tillv. art. nr.:
Vikt: 14.2 kg
Undertaksbutiken.se levererar undertak till entreprenörer, byggfirmor och privatpersoner runt om i landet. Mixen av att lagerföra undertak och att ha byggt upp en gedigen kompetens och erfarenhet genom Katako AB under 30 års tid gör att vi kan hjälpa dig med undertak för olika behov. Rådgör gärna med våra undertaksexperter om vilka akustikskivor (ljudabsorbenter, undertaksplattor) och undertakskomponenter du behöver. Vårt fokus är kvalitativa undertakssystem och undertakstillbehör - och vi ger dig rätt priser på undertak. .
Exkl eller inkl moms
Priser visas i SEK: Exkl. moms
Nyhetsbrev
Om undertak

Det är skillnad på undertak och undertak. Vi hjälper dig rätt.

På Undertaks­butiken vet vi att varje under­taks­­projekt är unikt. Vi hjälper dig att ta fram det material du behöver till ditt under­tak. Vi lagerför under­tak och under­­taks­­tillbehör från ledande leverantörer. Det vi inte har beställer vi in.

Ett undertak är ett system som består av flera olika komponenter. Tillsammans skapar de en fungerande helhet. Vi hjälper dig att få under­taket rätt och att göra ditt jobb så effektivt som möjligt. Oavsett om du ska montera ditt undertak i Boden, Eslöv eller Stockholm.

Välkommen in till oss!
Anki

Populärt / Nytt
Reklam
         Betala med Visa eller MasterCard       Betala med kort - SveaWebPay står för trygg handel      Betala med faktura- SveaWebPay står för trygg handel       Schenker - kvalitativa och hållbara transporter för Undertaksbutiken.se
Copyright © Undertaksbutiken.se - del av Katako AB (org nr 556219-3127)
Undertaksbutiken.se, Studiovägen 8, 135 48 Tyresö | 08-556 557 60 | kontakt@undertaksbutiken.se